Kaťák k bramboráčku

Katův šleh z čerstvé zeleniny se skvělou chutí. Můžeme jej podávat s rýží, těstovinami, ale nejlépe chutná samozřejmě s bramborákem.


2.33x
30 min

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Maso osolíme, opepříme, polijeme worchestrovou omáčkou a pokud máme rádi pikantní, posypeme chilli. Takto ochucené maso odložíme bokem a připravíme si pánev.

Na pánvi rozpálíme olej či jiný tuk a vložíme na jemno nakrájenou cibuli. Cibuli necháme zabarvit do lehké zlatavé barvy a poté vložíme maso, které zprudka orestujeme. Když se maso zatáhne, vložíme na hrubo nakrájenou papriku a sterilovanou okurku. Zároveň jídlo podlijeme trochou vody, přidáme cca 3 lžíce kečupu a znovu osolíme, opepříme a polijeme worchestrovou omáčkou.

Kaťák k bramboráčku podusíme doměkka a můžeme servírovat. Ideální přílohou (už podle názvu) je bramborák, ale lze jej podávat i rýží či těstovinami.
user-icon

autor El Maestro


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaťák k bramboráčku

Zpět na recept