Kaštanový krém

Recept na jednoduchý a lahodný kaštanový krém.


3.712x
20 min

Postup přípravy

Půl litr mléka přivedeme k varu. Čtvrt litr mléko smícháme s nahrubo nastrouhaným kaštanovým pyré a přidáme do vroucího mléka. Mícháme, dokud se pyré nespojí s mlékem. Podle potřeby přidáme ještě vanilkový cukr.

Když se pyré spojí s mlékem v hladký krém, zahustíme ho zlatým klasem, pudinkem nebo pouze kukuřičným škrobem rozmíchaným ve zbylém sójovém mléce. To vlijeme do vroucí směsi za stálého míchání. Jakmile hmota zhoustne na požadovanou hustotu, vlijeme krém do misek a ozdobíme podle fantazie nebo chuti.

Kaštanový krém je výborný teplý, ale dobře chutná i vychlazený. Záleží, co má kdo rád.
user-icon

autor loogika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaštanový krém

Zpět na recept