Kaštanová buchta

Pokud máte rádi ledové kaštany, jistě přijdete na chuť i tomuto moučníku.


3.4124x
35 min
1×

Postup přípravy

Vejce si rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Ledové kaštany si nastrouháme na hrubém struhadle.

Žloutky utřeme s cukrem a olejem. Střídavě přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva a po částech vodu. Vsypeme strouhané kaštany a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků.

Vlijeme na tukem vymazaný a strouhankou vysypaný plech a pečeme na 175°C přibližně 15 až 20 minut.

Podáváme sypané moučkovým cukrem.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaštanová buchta

Zpět na recept