Kaštanová buchta

Pokud máte rádi ledové kaštany, jistě přijdete na chuť i tomuto moučníku.


3.4124x
35 min
1×

Postup přípravy

Vejce si rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Ledové kaštany si nastrouháme na hrubém struhadle. Žloutky utřeme s cukrem a olejem. Střídavě přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva a po částech vodu. Vsypeme strouhané kaštany a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Vlijeme na tukem vymazaný a strouhankou vysypaný plech a pečeme na 175°C přibližně 15 až 20 minut. Podáváme sypané moučkovým cukrem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kaštanová buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena