Kari filé

Recept na moc chutné filé zapečené se sýrem.


5.05x
60 min

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji zpěníme indické kari koření, přidáme pokrájenou cibuli a přimícháme česnek utřený se solí. Touto směsí k sobě slepíme vždy dva plátky filé, naskládáme je do máslem vymazaného pekáčku, obložíme nudličkami slaniny a zbylou směsí. Filé posolíme, poklademe lupínky másla a v troubě zapečeme.

Ke konci posypeme kari filé strouhaným sýrem a už jen krátce zapečeme.

Porce filé na talíři hodně pokapeme citronovou šťávou a posypeme bylinkami - koprem, bazalkou, saturejkou, kerblíkem.

Kari filé podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kari filé

Zpět na recept