Vaření.czReceptyKaramelový pařížský krém

Karamelový pařížský krém

Recept na skvělý krém do cukroví nebo dortů.


4.414x
30 min

Postup přípravy

Den předem uvaříme salko - minimálně 2 hodiny ve vodní lázni. Máslo a heru utřeme s 1 - 2 lžícemi cukru. Nad parou ušleháme dvě vejce s vanilkovým cukrem a 1 lžící cukru, do husté pěny. Necháme ji vychladnout. Vychladlý krém přidáme do utřeného másla s herou. Dále přidáme salko a kakao podle chuti. Karamelový pařížský krém používáme k plnění dortů nebo slepování cukroví.
user-icon

autor Lucienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karamelový pařížský krém

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena