Karamelový likér

Tento likér doma zvládne každý a jistě s tím dobře pohostíte i nenadálé hosty.


3.188x
150 min

Postup přípravy

Svařením mléka, cukru a pudinkového prášku si připravíme pudink, který necháme vychladnout.

Plechovku sladkého kondenzovaného mléka vaříme neotevřenou dvě hodiny ve vodní lázni. Po vychladnutí ji všleháme do pudinku a nakonec zašleháme rum.

Likérem plníme sklenice, které dobře uzavřeme. Skladujeme v lednici a likér podáváme dobře vychlazený.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karamelový likér

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.