Karamelové kokosky

Velmi chutné a přitom jednoduché cukroví nejen na vánoční stůl


3.3189x
160 min
1×

Postup přípravy

Uzavřené salko vaříme ponořené do vody dvě hodiny. Poté necháme zchladnout.

Do vychladlého salka vmícháme kokos. Ze vzniklé hmoty tvoříme na plech vyložený pečícím papírem malé hromádky a sušíme v předehřáté troubě na 130°C přibližně 45 minut.

Karamelové kokosky nasypeme z plechu na talíř a můžeme podávat.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karamelové kokosky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.