Karamelové kokosky

Velmi chutné a přitom jednoduché cukroví nejen na vánoční stůl


3.3189x
160 min
1×

Postup přípravy

Uzavřené salko vaříme ponořené do vody dvě hodiny. Poté necháme zchladnout. Do vychladlého salka vmícháme kokos. Ze vzniklé hmoty tvoříme na plech vyložený pečícím papírem malé hromádky a sušíme v předehřáté troubě na 130°C přibližně 45 minut. Karamelové kokosky nasypeme z plechu na talíř a můžeme podávat.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karamelové kokosky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena