Velmi chutné a přitom jednoduché cukroví nejen na vánoční stůl
Hodnocení
3.3
/ 5 (189x)
Doba přípravy
160 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
Salko1 plechovka
Strouhaný kokos210 g
Postup přípravy
Uzavřené salko vaříme ponořené do vody dvě hodiny. Poté necháme zchladnout.
Do vychladlého salka vmícháme kokos. Ze vzniklé hmoty tvoříme na plech vyložený pečícím papírem malé hromádky a sušíme v předehřáté troubě na 130°C přibližně 45 minut.
Karamelové kokosky nasypeme z plechu na talíř a můžeme podávat.
Mám sestru v Čechách a vždy keď prídu k nám, tak sa snažím spraviť niečo dobré. Podarilo sa vďaka Vášmu receptu. Malo to len jednu chybu, bolo toho málo. Nabudúce musím spraviť z duplovanej dávky.