Vaření.czReceptyKapustnice s trojím druhem masa

Kapustnice s trojím druhem masa

Ověřte si vynikající a jednoduchý způsob přípravy tohoto receptu.


4.712x
120 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
3 lžíceolej
2 kscibule
1 kschilli paprička
2 ksbobkový list
150 guzené maso
250 ghovězí maso
20 gsušené houby
750 gkyselé zelí
250 gvepřové maso
2 lžičkymletá sladká paprika
1 kspapriková klobása

podle chuti

sůl

na ozdobu

1 dlsladká nebo kyselá smetana

Postup přípravy

Uzené maso uvaříme doměkka. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a orestujeme na oleji. Hovězí maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. Přidáme k cibuli, krátce opečeme, osolíme, zaprášíme paprikou, krátce podusíme a zalijeme trochou vody nebo vývaru. Asi po 20 minutách přidáme k hovězímu na kostky nakrájené vepřové maso, namočené houby a prolisovaný česnek. Do vývaru z uzeného masa přidáme bobkový list, chilli papričku a kyselé zelí. Zelí uvaříme doměkka. Když je maso měkké, přidáme ho k zelí. Přisypeme na kostky nakrájené uzené maso, kolečka paprikové klobásy a polévku ještě chvíli povaříme. Při podávání zjemníme kapustnici s trojím druhem masa kopečkem vyšlehané smetany, podle chuti můžeme přidat l kyselou smetanu. Kapustnici servírujeme s chlebem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapustnice s trojím druhem masa

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena