Kapří kůže na grilu

Recept na vynikající a cenově velmi dostupnou pochoutku z kapří kůže.


3.810x
45 min
1×

Ingredience

1 kskapří kůže

marináda

4 kelímkytatarská omáčka

Postup přípravy

Staženou kůži z kapra necháme (nejlépe přes noc) marinovat v tatarské omáčce. Stačí úplně obyčejná, ale samozřejmě záleží na našem výběru.

Takto namarinovanou kapří kůži grilujeme na rozpáleném grilu 20 minut z každé strany. Zčernání kůže není na závadu.

Kapří kůži na grilu podáváme s tatarskou omáčkou.
user-icon

autor porgio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapří kůže na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena