Máte rádi maso sladkovodních ryb? Co takhle vyzkoušet kapří variantu, která je chuťově opravdu výborná a také celkem zdravá? Kapra upraveného podle následujícího receptu můžete podávat k obědu či k večeři s čímkoliv, čerstvým chlebem, ale i s brambory.
8 stroužků | česnek |
1 ks | kapr |
4 plátky | eidam |
6 plátků | Hermelín |
6 plátků | anglická slanina |
100 g | rostlinný tuk |
1 balíček | mražená zeleninová směs |
3 ks | mrkev |
20 dkg | lovecký salám |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
rybí koření | |
čerstvé nebo nakládané houby | |
podle potřeby | |
voda na podlití |
autor Kóďa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena