Kapr v sýru

Smažený kapr v létě a s chutí sýru, proč ne?


3.520x
30 min

Postup přípravy

Kapra zbavíme kůže a vyfiletujeme ho. Nakrájíme ho na jednotlivé porce, které dobře osolíme a opepříme.

Na každou porci dáme složené plátky sýru, který překryjeme kolečkem uzeniny. Je vhodné toto připíchnout párátkem k masu kapra.

Porce obalíme v trojobalu - mouce, vajíčku rozmíchaném s kořením a strouhance.

Na rozehřátém oleji smažíme obaleného kapra nejprve stranou se sýrem, pak otočíme a dosmažíme.

Vhodnou přílohou ke smaženému kapru v sýru jsou vařené brambory a čerstvá zelenina.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr v sýru

Zpět na recept