Kapr v petrželi

Výborný rybí recept zase trochu jinak. Zkuste a budete příjemně překvapeni.


4.625x
60 min
1×

Postup přípravy

Porce ryby očistíme, posolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli odležet.

Nachystáme si misku se směsí mouky a papriky, nasekáme petržel.

Rybí kousky nejprve obalíme v první směsi a potom v čerstvé petrželi tak, že rukama porce ryby omačkáme petrželí.

Porce kapra smažíme na oleji, nebo jak jsme zvyklí.

Kapra v petrželi podáváme s bramborami. Můžeme si připravit vařené, opékané, nebo i hranolky. Záleží na naší chuti. K receptu se hodí brambory připravené na všechny způsoby.
user-icon

autor Anemonne


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr v petrželi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká