Kapr v petrželi

Výborný rybí recept zase trochu jinak. Zkuste a budete příjemně překvapeni.


4.625x
60 min
1×

Postup přípravy

Porce ryby očistíme, posolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli odležet. Nachystáme si misku se směsí mouky a papriky, nasekáme petržel. Rybí kousky nejprve obalíme v první směsi a potom v čerstvé petrželi tak, že rukama porce ryby omačkáme petrželí. Porce kapra smažíme na oleji, nebo jak jsme zvyklí. Kapra v petrželi podáváme s bramborami. Můžeme si připravit vařené, opékané, nebo i hranolky. Záleží na naší chuti. K receptu se hodí brambory připravené na všechny způsoby.
user-icon

autor Anemonne

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapr v petrželi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena