Jednoduchý a velice dobrý recept, který určitě vzkoušejte! Kapra zapečeného s parmazánem si dejte s bramborem.
Hodnocení
2.9
/ 5 (530x)
Doba přípravy
75 min
Ingredience
Ostatní
OlejNaN -
SůlNaN -
Citron1/2 ks
Hladká mouka NaN -
Kapr4 porce
Mletý pepřNaN -
Paprika mletáNaN -
Parmazán100 g
Postup přípravy
Kapra rozdělíme na porce osolíme, obalíme ho ve směsi mouky a papriky. Zprudka opečte na pánvičce a potom maso narovnejte do vymazané zapékací misky. Zakapeme citronovou šťávou a dáme do trouby zapékat. Asi tak 10 minut před koncem pečení každý kus masa posypte parmazánem a nechte dodělat.
Jako kuchařka začátečník jsem doma ohromila! Byla to fantazie. Já coby milovník italské kuchyně jsem nasávala vůni zatímco se v troubě ze zlaťoučkého parmezánu tvořila křupavoučká kůrčička. Měla jsem trochu obavy, že to nebude k jídlu, ale v jednoduchosti je síla. Díky