Kapr na víně a cibuli

Moc dobrý po celý rok, chleba se namáčí do softíčku. A když máme vínečko, tak nemá chybu.


4.89x
60 min
2×

Postup přípravy

Porce kapra vložíme na hodinu do mléka a osušíme. Porce kapra osolíme, obalíme v mouce, do které jsme vmíchali obě papriky, prudce osmahneme na oleji.

Kapra přeložíme na plech, který jsme vymazali máslem.

Na výpeku chvíli podusíme na kolečka nakrájenou cibuli a poté poklademe stejnoměrně na porce ryby, na každou pak položíme plátek másla, pokapeme citronem a podlijeme vínem. Dopečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut. Kapra na víně a cibuli během pečení poléváme výpekem.

Kapra na víně a cibuli podáváme nejen o Vánocích.
user-icon

autor neligrej


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr na víně a cibuli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.