Kapr na mandarinkách

Kapr s mandarinkami a pomeranči.


5.02x
45 min

Postup přípravy

Očištěné filé z kapra nakrájíme na porce, pokapeme z obou stran citronovou šťávou a necháme 30 minut stát.

Maso ze všech stran posypeme podravkou, (koření dlaní lehce do masa zatlačíme) lehce osolíme a opepříme, obalíme v mouce.

Takto připraveného kapra opečeme na oleji, podlijeme pomerančovou šťávou , přidáme 2 mandarinky rozdělené na měsíčky a máslo (1 mandarínku necháme stranou na zdobení ). Chvíli dusíme.

Hotového kapra na mandarinkách rozdělíme na talíře a ozdobíme měsíčky mandarinky a petrželkou.
user-icon

autor květoň


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr na mandarinkách

Zpět na recept