Vaření.czReceptyKapr na čerstvých bylinkách

Kapr na čerstvých bylinkách

Voňavý bylinkový kapr pro všechny milovníky českých ryb.


4.58x
30 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 lžíceolej
150 gmáslo
1 kskapr

podle chuti

sůl
hořčice
1 citrón
pepř
čerstvý tymián
čerstvá petrželová nať
čerstvé oregano

Postup přípravy

Vykuchaného kapr očistíme a naporcujeme na podkovy. Česnek prolisujeme, smícháme s olejem (dala jsem česnekový olej), hořčicí a šťávou z citrónu. Maso osolíme a opepříme, poté potřeme připravenou směsí. Čerstvé bylinky nasekáme na drobno a kapra jimi posypeme. Podkovy kapra rozložíme do pekáčku vymazaného máslem a pečeme půl hodiny na 200°C. Kapr na čerstvých bylinkách potěší každého milovníka českých ryb.
user-icon

autor aaaNNetka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr na čerstvých bylinkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena