Nudle podle návodu na obalu uvaříme do poloměkka, scedíme a necháme okapat.
Zatím si připravíme zeleninu. Cuketu, celer a mrkev nakrájíme na kostičky a kapustu na nudličky. V misce smícháme zeleninový vývar se sójovou omáčkou, solí, drceným libečkem, škrobem a sójovým olejem.
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nudle a osmažíme. Pak je vyjmeme. Do oleje přidáme mrkev, celer a smažíme. Přidáme kapustu, cuketu a dále restujeme.
Osmaženou zeleninu odstavíme z pánve. Slijeme přebytečný olej, přidáme připravenou zálivku a vařené kuřecí maso pokrájené na malé kousky, drůbeží šunku a dusíme alespoň 10 minut.
Směs na kantonské nudle zahustíme trochou škrobu rozmíchaného ve 100 ml vody, promícháme se zeleninou a krátce prohřejte.
Směsí přelijeme opražené nudle. Kantonské nudle podáváme ihned a zdobíme sekanou petrželkou nebo jinými bylinkami.