Vaření.czReceptyKančí ragú z kýty se špekem

Kančí ragú z kýty se špekem

Recept na takový lepší guláš z divočáka.


4.69x
60 min
3×

Ingredience

0.75 kgcibule
5 kuličekjalovec
30 dkgšpek
3 ksbobkový list
4 kuličkynové koření
4 lžícerajský protlak
6 kuličekcelý černý pepř
0.75 kgkančí maso
0.75 lvývar z hovězích kostí

podle potřeby

sádlo
tmavá jíška

podle chuti

chilli paprička

Postup přípravy

Kančí maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Špek nakrájíme na kostičky nebo na nudličky. V hrnci rozpustíme sádlo a cibuli lehce osmahneme, přidáme maso, rajský protlak a koření - jalovec, nové koření, bobkový list a celý černý pepř. Kdo má rád ostřejší, může přidat chilli papričku. Kančí ragú dusíme doměkka, postupně přiléváme vývar. Potom přidáme do hrnce k masu nakrájený špek, ještě krátce podusíme a nakonec zahustíme jíškou. Kančí ragú z kýty se špekem podáváme teplé s rýží nebo s chlebem.
user-icon

autor Milda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kančí ragú z kýty se špekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena