Kančí nebo vepřová játra na grilu

Jednoduše ugrilovaná játra na grilu, podávaná s chlebem nebo bramborem.


5.02x
15 min

Postup přípravy

Kančí nebo vepřová játra nakrájíme na tenké plátky - asi 0,5 cm tenké. Opepříme z obou stran. Játra nesolíme. Na alobal položíme dva plátky másla a na to poklademe játra.

Jablko i se slupkou (bez jadřince) nakrájíme na plátky a rozložíme na játra. Alobal zabalíme a položíme na rozpálený gril.

Játra jsou hotová za 10-15 minut- záleží na žáru grilu a tloušťce jater. Před jídlem osolíme Kančí nebo vepřová játra na grilu podáváme s hořčicí, na kolečka nakrájenou cibulí a s chlebem.
user-icon

autor  HEDUŠ


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kančí nebo vepřová játra na grilu

Zpět na recept