Kančí hřbet na česneku

Oblíbený recept ze zvěřinových hodů.


4.017x
90 min
3×

Postup přípravy

Česnek očistíme, prolisujeme a utřeme s česnekem. Očištěný hřbet prošpikujeme slaninou a potřeme česnekem.

Na sádle zpěníme na plátky nakrájenou velkou cibuli a koření. Vložíme maso, zprudka opečeme, podlijeme a dáme péci. Během pečení přeléváme výpekem a podléváme horkou vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, šťávu vydusíme, zaprášíme strouhaným chlebem, podlijeme a povaříme. Kančí hřbet na česneku osolíme podle chuti.

Kančí hřbet na česneku podáváme s bramborovým knedlíkem.
user-icon

autor gabos


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kančí hřbet na česneku

Zpět na recept