Chutné karbanátky z mletého masa a kadeřávku. Tradiční recept na hlavní chod s brambory nebo bramborovou kaší.
2 ks | vejce |
1 ks | cibule |
60 g | žemle |
800 g | listy kadeřávku |
podle chuti | |
---|---|
100 g | slanina |
3 stroužky | česnek |
1 špetka | sůl |
1 špetka | mletý černý pepř |
na obalení | |
20 dkg | strouhanka |
podle potřeby | |
1 dl | mléko |
3 dl | tuk na smažení |
autor Václav Ota
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena