Kachna v polévce

Porce kachny v polévce.


2.91155x
90 min

Postup přípravy

Kachnu podle potřeby očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce osolíme a zaprášíme moukou. Cibuli a zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme nadrobno, zeleninu překrájíme.

V hrnci rozehřejeme sádlo. Vsypeme cibuli a necháme ji zpěnit. Pak přidáme zeleninu a lehce orestujeme. Nakonec vložíme kousky kachny a ze všech stran je osmahneme. Když začne vše zlátnout, zalijeme kachnu vodou nebo vývarem a uvaříme ji doměkka. Polévku ochutíme pepřem, majoránkou a petrželkou a octem nebo bílým vínem.

Kachnu v polévce podáváme s pečivem nebo můžeme přímo do polévky zavařit pár brambor.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna v polévce

Zpět na recept