Kachna se šlehačkou

Tento receptík je opravdu lahůdka! Kachní prsa zapečené se směsí našlehané smetany a jater.Zdobí se dušenými pomeranči.


2.9772x
160 min

Postup přípravy

Kachnu připravíme na pečení a upečeme ji dozlatova. Během pečení sebereme trochu kachního sádla a játra na něm opečeme. Kachnu necháme vychladnout, vykrojíme prsa, případně i stehna a zbytek masa obereme, umeleme s játry, ke směsi přidáme ušlehanou šlehačku, koňak a špetku pepře. Porce kachny dáme do zapékací misky, navršíme na ně šlehačku s masem a krátce zapečeme. Na zapečené maso položíme plátky podušeného pomeranče.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kachna se šlehačkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena