Kachna se slaninou na divoko

Chuťově skvěle připravená kachna. Recept obsahuje divoké koření, víno a slaninu.


4.36x
150 min
2×

Postup přípravy

Kachnu osolíme, protkneme částí slaniny a vložíme do pekáče, v němž jsme na zbylé slanině zpěnili nadrobno nakrájenou cibuli. Koření utlučeme nebo umeleme a prolisujeme na kachnu, podlijeme vývarem a pečeme v troubě doměkka.

Potom maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme zředěným vývarem a povaříme, až se tuk oddělí od šťávy. Omáčku dochutíme cukrem, červeným vínem a citronovou šťávou vymačkanou z půlky citronu.

Kachnu se slaninou na divoko podáváme s houskovým knedlíkem a červeným zelím.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna se slaninou na divoko

Zpět na recept