Kachna s červeným zelím

Výtečný sváteční nebo nedělní oběd pro zdatné jedlíky


3.266x
90 min
2×

Postup přípravy

Na tuku opečeme slaninu, přidáme oloupanou a jemně posekanou cibuli, zelí, sůl a kmín a vše dusíme do měkka.

Kachnu očistíme, omyjeme, osušíme a naplníme zelím. Uložíme do pekáče, obložíme pokrájenými jablky (zbavenými jadřinců) a pečeme v předehřáté troubě na 220°C.

Chutná nejlépe s bramborovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna s červeným zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.