Kachna po Tyrolsku

Pečená kachna, kterou podáváme s houskovými knedlíky a omáčkou z rybízového džemu a červeného vína.


3.1549x
160 min

Postup přípravy

Kachnu omyjeme, osušíme, osolíme a naplníme jablky. Na tuku osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka a kořenovou zeleninu, přidáme divoké koření zalijeme trochou vody, vložíme kachnu a pečeme v troubě dočervena. Občas poléváme výpekem. Kachnu potom vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vodou, povaříme. Přidáme cukr, rybízový džem a nakonec víno. Podle chuti dosolíme, kachnu podáváme s rýží a houskovým knedlíkem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna po Tyrolsku

Zpět na recept