Vaření.czReceptyKachna od vídeňské babičky

Kachna od vídeňské babičky

Neobvyklý postup jen se čtyřmi ingrediencemi.


4.022x
0

Postup přípravy

Den před pečením kachnu prosolíme, pokmínujeme zvenku i uvnitř a necháme v lednici. Kachna se bude péci 5 (pět!) hodin při teplotě 80 - 100 °C. Kachnu vložíme do pekáčku s kovovým nebo skleněným víkem. Alobal nebo jiný druh přikrytí nefunguje. Podlijeme ji 1/2 litrem slabého černého piva. Po celou dobu neotvíráme ani nepodléváme. Po pěti hodinách pekáček vytáhneme a máme kachnu s krásnou šťávou, která nepáchne po pivě a s kůrčičkou, která byla vytvořena horkem transponovaným víkem. Kachnu od vídeňské babičky podáváme tak, jak máme kachnu rádi.
user-icon

autor Fotíček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna od vídeňské babičky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena