Kachna na pomerančích

Kachna má naplněné břicho malými jablíčky, které podáváme jako přílohu. Přeléváme pomerančovou omáčkou.


3.0626x
160 min
1×

Postup přípravy

Kachnu osolíme a do břicha nasypeme kmín a vložíme jablíčka. Kachnu dáme na pekáč podlijeme vodou a pečeme doměkka, občas poléváme a podléváme. Na pánvičce rozehřejeme šťávu ze dvou pomerančů, přidáme kůru, rybízovou marmeládu a likér a všechno krátce povaříme. Tuto omáčku potom přeléváme na talířích na kachnu. Přílohou jsou opečená jablíčka z kachny, dílky pomeranče a opečené brambory.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kachna na pomerančích

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena