Kachna na pomerančích

Kachna má naplněné břicho malými jablíčky, které podáváme jako přílohu. Přeléváme pomerančovou omáčkou.


3.0626x
160 min
1×

Postup přípravy

Kachnu osolíme a do břicha nasypeme kmín a vložíme jablíčka. Kachnu dáme na pekáč podlijeme vodou a pečeme doměkka, občas poléváme a podléváme. Na pánvičce rozehřejeme šťávu ze dvou pomerančů, přidáme kůru, rybízovou marmeládu a likér a všechno krátce povaříme. Tuto omáčku potom přeléváme na talířích na kachnu. Přílohou jsou opečená jablíčka z kachny, dílky pomeranče a opečené brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna na pomerančích

Zpět na recept