Kachna na divoko

Chutný recept z drůbežích receptů.


4.825x
0

Postup přípravy

Zeleninu a jablka očistíme a nasekáme jak je libo. Jen rajčátka a jablka nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky. Kachnu osolíme.

Na másle osmažíme zeleninu a cibuli, přidáme slaninu a osolenou kachnu. Trochu podlijeme, přidáme koření a pečeme v troubě. Při pečení přidáme plátky rajčat, jablek a podlijeme vínem. Poléváme vypečenou šťávou.

Měkkou kachnu vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme vodou a povaříme. Nakonec přidáme rybízový džem a šťávu prolisujeme.

Kachnu na divoko podáváme s uvařeným bramborem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna na divoko

Zpět na recept