Jogurtový dezert s rybízem

Lehký a rychlý dezert nejen pro letní dny.


1.01x
30 min

Postup přípravy

Mražený nebo čerstvý rybíz povaříme s cukrem a necháme vychladnout, poté rozmixujeme s bílým jogurtem, můžeme přidat i sladkou nebo zakysanou smetanu.

Takto připravenou směs nalijeme do půlky sklenic, na jejichž dno můžeme přidat piškoty. Druhou polovinu sklenic vystříkáme připravenou šlehačkou, kterou na vrchu přelijeme zbytkem rybízové směsi s cukrem.

Jogurtový dezert s rybízem nadchne všechny milovníky tohoto bobulovitého ovoce, je lahodný a velmi osvěžující.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jogurtový dezert s rybízem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká