Jogurt z domácí pekárny

I dobrý jogurt pekárna zvládne.


3.419x
0

Postup přípravy

Mléko, jogurt, salko (nebo 4 lžíce sušeného mléka) dáme do pekárny. Formu přikryjeme alobalem. A pustíme program kynuté těsto. Necháme celý program dojet až do konce. Až pekárnička dokončí program, necháme jogurt 45 minut v pekárně odpočívat. Po 45 minutách pustíme pouze na 2 minuty program pečení. Pozor, pouze 2 minuty, vypneme pekárnu a opět necháme 45 minut odpočívat. Po 45 minutách opět pečeme 2 minuty a zase 45 minut odpočinek, opět 2 minuty pečeme. Pekárnu vypneme a jogurt necháme cca 8 - 10 hodin v pekárně. Tedy 3x 45 minut odpočinek a 3x 2 minuty pečení. Od začátku procesu pekárnu neotvíráme. Nejlépe si jogurt připravíme večer a necháme ho v pekárně do rána. Pokud děláme jogurt se salkem, není třeba ho více ochucovat. Jinak lze jogurt ochutit cukrem, medem, marmeládou apod.
user-icon

autor moschus1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jogurt z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena