Jihočeští rarášci

Recept na moc dobrý oběd z kuřecího masa. Pokrm je hotový za pár chvilek.


5.06x
30 min

Ingredience

4 kskuřecí prsa

těstíčko

3 stroužkyčesnek
1 ksvejce
75 mlmléko
100 gmouka
50 mlpivo

podle chuti

sůl

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Do hladkého těstíčka smícháme mléko, vejce, pivo, mouku, prolisovaný česnek a sůl podle chuti. Kuřecí maso naklepeme, obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji jako řízek. Jihočeské rarášky podáváme s vařenými či opékanými brambory nebo hranolky.
user-icon

autor macina30t


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jihočeští rarášci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena