Jemný piškot na roládu

Recept na jemný piškot k přípravě chutných rolád s různými náplněmi.


3.02x
20 min

Postup přípravy

Celá vejce dáme do šlehače, necháme šlehat, přidáme cukr a vyšleháme do husté pěny. Dále přidáme prosátou hladkou mouku, kakao a rozpuštěné vychladlé máslo. Stěrkou směs jemně překládáme do doby, než bude těsto jemné a nebudou v něm hrudky mouky.

Těsto rozlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Jemný piškot pečeme asi 10 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

Jemný piškot používáme k přípravě výborných rolád s různými krémy.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemný piškot na roládu

Zpět na recept