Jemný pangas na olivách

Maso pangasiuse je rychle hotové a provoněné na olivách chutná velmi dobře.


3.89x
30 min

Ingredience

1 kgpangasius
1 plechovkaolivy s citronovou pastou

podle potřeby

máslo
olivový olej

podle chuti

citron
kari
sušený česnek
bylinková sůl na ryby

Postup přípravy

Pangase omyjeme, osušíme a po obou stranách pokapeme citronovou šťávou, potřeme bylinkovou solí na ryby, kari a sušeným česnekem. Zakapeme olejem a necháme 24 hodin odležet. Olivy bez pecky (plněné citronovou pastou) slijeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme kousek másla a pangase společně s olivami osmahneme, až je povrch zlatavý. Jemného pangase na olivách podáváme s bramborovou kaší.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemný pangas na olivách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena