Jemný karamelový krém

Tento krém se hodí k přelévání dezertů, skvěle doplní třeba panna cottu.


5.04x
15 min
1×

Postup přípravy

Připravíme si kastrůlek, do kterého nalijeme vodu, přidáme cukr a přivedeme k varu. Jakmile se vše začne vařit, přidáme smetanu a mícháme, dokud směs nezhnědne a nezíská krémovou konzistenci (úplně neteče). Jemný karamelovým krémem přeléváme nejrůznější dezerty.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jemný karamelový krém

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena