Vaření.czReceptyJemné rybí filety s bylinkami

Jemné rybí filety s bylinkami

Filety z bílé ryby pangasius s křupavou bylinkovou drobenkou, kterou připravíme z usekané petrželky, toastového chleba a másla.


4.352x
35 min
1×

Ingredience

100 gmáslo
3 lžícemléko
4 plátkybílý toastový chléb
3 lžíceusekaná petrželka
1 kgmražené rybí filety (pangasius)
100 gplátkový sýr madeland

podle chuti

sůl
citronová šťáva
chilli koření
drcený kmín
mletý černý pepř

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Rybí filety omyjeme a osolíme. Jakmile povolí, osušíme je, zakapeme citronovou šťávou a potřeme olivovým olejem. Odložíme na 20 minut do lednice. Máslo necháme při pokojové teplotě změknout. Toastový chléb rozpečeme, necháme vychladnout a nakrájíme na jemné kostičky. Petrželku omyjeme a jemně usekáme. Z másla, toastového chleba a usekané petrželky, připravíme ručně drobenku. Rybí filety posypeme chilli kořením, drceným kmínem a mletým pepřem. Vložíme do zapékací mísy, zalijeme mlékem a v troubě upečeme doměkka. Měkké rybí filety poklademe plátkovým sýrem a pokryjeme bylinkovou drobenkou. Vložíme pod rozpálený gril a necháme asi 7 minut zapéci. Jemné rybí filety s bylinkovou krustou podáváme s vařenými brambory a zeleninovými saláty.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jemné rybí filety s bylinkami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena