Filety z bílé ryby pangasius s křupavou bylinkovou drobenkou, kterou připravíme z usekané petrželky, toastového chleba a másla.
100 g | máslo |
3 lžíce | mléko |
4 plátky | bílý toastový chléb |
3 lžíce | sekaná petržel |
1 kg | filety pangase |
100 g | plátkový sýr madeland |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
chilli koření | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena