Nekynuté lívanečky s podmáslím a "krajkovými" křupavými okraji podáváme s osvěžující smetanovo-rebarborovou omáčkou.
omáčka | |
---|---|
100 g | cukr |
400 g | rebarbora |
200 ml | hustá zakysaná smetana |
podle potřeby | |
olej | |
sůl | |
těstíčko | |
3 ks | vejce |
0.8 dl | voda |
1 dl | podmáslí |
140 g | hladká mouka |
1 lžička | kypřící prášek |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.