Jemná pórková pomazánka

Tip na rychlou pomazánku pro každou příležitost.


4.123x
20 min

Postup přípravy

Pórek očistíme a nasekáme nadrobno. V mističce vymícháme pomazánkové máslo s lučinou a nasekaným pórkem. Ochutíme bylinkovou solí. Jemnou pomazánku s pórkem podáváme k pečivu. Dobrá je ihned po přípravě i po odležení. Pokud nechceme použít pomazánkové máslo, můžeme jej nahradit nízkotučným tvarohem, ale v tom případě přidáme i více lučiny a přisolíme.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jemná pórková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena