Jemná buchta s ananasem

Velice jednoduchý a rychlý recept na skvělou buchtu.


4.462x
45 min
8×

Postup přípravy

Všechny ingredience pokojové teploty si připravíme do mističek. Ananas necháme dobře okapat, nakrájíme na kostičky a obalíme v hrubé mouce. Samozřejmě můžeme použít jakékoli sezónní nebo kompotované ovoce. Žloutky ušleháme s cukrem do světlé pěny. Za stálého šlehání postupně zašleháme olej a vodu. Pak vmícháme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec zlehka ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozetřeme na středně velký plech vyložený pečícím papírem a poklademe ananasem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 20 - 30 minut na 175 °C dozlatova. Vychladlou jemnou buchtu s ovocem pocukrujeme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemná buchta s ananasem

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena