Jehněčí s rozmarýnovými brambory

K jaru a k Velikonocům patří jehněčí maso! Tady máme jeden recept na marinované jehněčí s křupavými brambory.


3.0862x
75 min
1×

Postup přípravy

Připravíme si marinádu z oleje, citronové šťávy, rozetřeného česneku, přidáme posekaný tymián a maso v této směsi necháme minimálně půl hodiny odležet. Troubu si předehřejeme tak na 200 st. Brambory nakrájíme na tenké plátky, potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem. Pečeme v troubě asi 40 minut. Maso vyjmeme z marinády, na oleji ho ze všech stran opečeme, podáváme s bramborami a libovolnými dresinky.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí s rozmarýnovými brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena