Jehněčí s rozmarýnovými brambory

K jaru a k Velikonocům patří jehněčí maso! Tady máme jeden recept na marinované jehněčí s křupavými brambory.


3.0862x
75 min
1×

Postup přípravy

Připravíme si marinádu z oleje, citronové šťávy, rozetřeného česneku, přidáme posekaný tymián a maso v této směsi necháme minimálně půl hodiny odležet. Troubu si předehřejeme tak na 200 st. Brambory nakrájíme na tenké plátky, potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem. Pečeme v troubě asi 40 minut. Maso vyjmeme z marinády, na oleji ho ze všech stran opečeme, podáváme s bramborami a libovolnými dresinky.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí s rozmarýnovými brambory

Zpět na recept