Jehněčí s cibulí

Recept na dušené kousky jehněčího schované v cibuli.


3.01173x
45 min
2×

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Ty osolíme a opepříme. Nakonec je lehce zaprášíme paprikou.

Cibule oloupeme a nakrájíme na osminy.

V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm zprudka orestujeme. Přidáme cibuli a zvolna směs dusíme na mírném plameni doměkka. Pokud je třeba, zahustíme masovo nasuchu opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.

Hotové jehněčí s cibulí podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí s cibulí

Zpět na recept