Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob. K pití se ke kýtě hodí červené Bordeaux z oblasti St. Emillion, Chateau Neuf du Pape nebo mělnická červená Ludmila.
Jehněčí, kaštany i mandlový koláč aneb Co se jí na Velikonoce ve světě?
Velikonoce jsou za dveřmi a vy opět po roce přemýšlíte o něčem netradičním, čím byste rádi překvapili rodinu a ohromili očekávané hosty. O tom, jaké pochoutky si o Velikonocích připravují naši sousedé, už jsme pro vás psali. Dnes se však podíváme trochu dál. Jak vypadá velikonoční menu v Portugalsku, Anglii a třeba i v daleké Indii?

Autor:hokuspokus

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena