Jehněčí kotlety na tymiánu se zapečenými bramborami

Jednoduchá pochoutka ze zapečených brambor, restovaných jehněčích kotlet s omáčkou. Recept pro 3 osoby.


3.0549x
60 min

Postup přípravy

Umyté brambory nakrájíme na tenké plátky, povaříme je s mlékem a kořením a z a zahustíme jíškou. Promícháme a povaříme ještě přibližně 2-3 minuty.



Vymastíme si formu na pečení a naplníme směsí s brambory. Posypeme nastrouhanou mozzarellou a zapečeme v předehřáté troubě zhruba 20 minut.



Jehněčí kotlety okořeníme tymiánem a prudce opečeme z obou stran. Orestované maso odložíme do tepla, slijeme šťávu, zalijeme trochou vody a krátce povaříme.



Podáváme na nahřátém talíři zalité omáčkou ze šťávy.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí kotlety na tymiánu se zapečenými bramborami

Zpět na recept