Jehněčí kotlety na mátě


3.0437x
45 min

Postup přípravy

Každou kotletu mírně naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a položíme na ni lístek máty peprné. Takto připravené kotlety můžeme začít péct na oleji ve vyhřáté troubě za občasného podlévání asi 30 minut. Že jsou upečené poznáme tak, že jsou dozlatova upečené a křupavé.


Kotlety na mátě podáváme zalité vlastní šťávou, na předehřátých talířích a jako přílohu použijeme dušenou zeleninu.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí kotlety na mátě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.