2 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
6 lístků | máta peprná |
sůl a pepř | |
6 ks | jehněčí kotleta |
Každou kotletu mírně naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a položíme na ni lístek máty peprné. Takto připravené kotlety můžeme začít péct na oleji ve vyhřáté troubě za občasného podlévání asi 30 minut. Že jsou upečené poznáme tak, že jsou dozlatova upečené a křupavé.
Kotlety na mátě podáváme zalité vlastní šťávou, na předehřátých talířích a jako přílohu použijeme dušenou zeleninu.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.