V tomto receptu se snoubí mladé jehněčí v kombinaci s upravenou šípkovou omáčkou.
sůl | |
olej na smažení | |
1 kg | jehněčí hřbet |
3-5 dl | zeleninový vývar na podlití |
marináda | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
rozmarýn | |
1-2 ks | bobkový list |
nové koření | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
2 lžíce | olej |
3 lžíce | máslo |
1-2 hrstě | šípky |
2 dl | červené víno |
2-3 lžíce | hladká mouka |
1-2 lžíce | citronová šťáva |
2 dl | zeleninový vývar |
250 g | kořenová zelenina |
2-3 lžíce | šípková marmeláda |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.