Jednohubky z marinovaných sleďů

Jednohubky z marinovaných sleďových filetů s tvarohovým sýrem Lučina, červenou sterilovanou kapií a olivou, jsou velmi chutným doplňkem k vínu a pivu.


4.621x
25 min
1×

Postup přípravy

Nakládané sledě, papriku a olivy vyjmeme z nálevu a necháme okapat. Čerstvý sýr Lučina - linie vložíme do misky a promícháme podle chuti se solí a pepřem.

Chleba nakrájíme na plátky silné asi 1,5 cm a z nich vykrájíme plechovým tvořítkem kolečka. Potom je na oleji osmažíme do světle růžové barvy a necháme na ubrousku okapat a vychladnout.

Okapané sledě nakrájíme na čtverce a papriky na menší stejnoměrné kousky.

Chlebové mini toastíky natřeme vyšší vrstvou Lučiny, poklademe kousky marinovaných sleďových filetů, nakládaných paprik a vše spojíme párátkem na které jsme napíchli jeden kus olivy.

Jednohubky z marinovaných sleďů urovnáme na tácky a podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jednohubky z marinovaných sleďů

Zpět na recept