Vaření.czReceptyJednoduchý kmínový chléb z domácí pekárny

Jednoduchý kmínový chléb z domácí pekárny

Osvědčený recept pro domácí pekárnu na přípravu klasického kmínového chleba.


5.05x
160 min
1×

Ingredience

1 lžičkacukr
2 lžičkysůl
2 lžičkykmín
1 lžícejablečný ocet
1 lžíceolivový olej
320 mlvlažná voda
1 lžičkasušené droždí
250 gžitná chlebová mouka
250 gpšeničná chlebová mouka

Postup přípravy

Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Sůl nasypeme do protilehlé strany nádoby než droždí. Na domácí pekárně zapneme základní program. Střední barva kůrky, chléb větší. A necháme pekárnu pracovat. Po upečení kmínový chléb vyjmeme z nádoby a necháme vychladnout zabalený do utěrky. Kmínový chléb z domácí pekárny podáváme podle chuti. Tip: Hladkou mouku pšeničnou chlebovou lze zaměnit za klasickou mouku hladkou. Jablečný ocet můžeme nahradit normálním octem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jednoduchý kmínový chléb z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena