Jednoduchý kmínový chléb z domácí pekárny

Osvědčený recept pro domácí pekárnu na přípravu klasického kmínového chleba.


5.04x
160 min

Postup přípravy

Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Sůl nasypeme do protilehlé strany nádoby než droždí. Na domácí pekárně zapneme základní program. Střední barva kůrky, chléb větší. A necháme pekárnu pracovat. 

Po upečení kmínový chléb vyjmeme z nádoby a necháme vychladnout zabalený do utěrky.

Kmínový chléb z domácí pekárny podáváme podle chuti. 

Tip: Hladkou mouku pšeničnou chlebovou lze zaměnit za klasickou mouku hladkou. Jablečný ocet můžeme nahradit normálním octem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jednoduchý kmínový chléb z domácí pekárny

Zpět na recept