Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

Rychlá, jednoduchá a výborná rybí pomazánka.


4.839x
15 min
3×

Postup přípravy

Makrelu zbavíme hlavy, ocasu, vykostíme a rozdrobíme na kousky. Vejce uvaříme natvrdo.

K makrele přidáme nakrájené vejce, najemno nakrájenou větší jarní cibulku a máslo. Máslo doporučuji před přípravou pomazánky na chvíli vyndat z lednice, může být i margarín. Dochutíme hořčicí, solí a pepřem. Vše zamícháme vidličkou, aby se nám všechny suroviny pěkně spojily.

Jednoduchou pomazánku z uzené makrely podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.
user-icon

autor Tom3k


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

Zpět na recept