Jednoduchá pažitková omáčka

Recept na jednoduchý dip z majonézy, šlehačky a čerstvé pažitky.


3.45x
10 min

Postup přípravy

Smetanu ušleháme do tuha. Z citronu vymačkáme šťávu.

Majonézu promícháme se 3 lžícemi tuhé šlehačky, přidáme nadrobno nasekanou čerstvou pažitku a podle chuti osolíme. Nakonec pažitkovou omáčku dochutíme cukrem a citronovou šťávou.

Pažitkovou omáčku podáváme jako jednoduchý studený dip.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jednoduchá pažitková omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena